NASA’dan Uzay Savaş Gemisi!

nasadan-uzay-savas-gemisi
NASA’yı hackleyerek 10 yıl ceza alan Gary McKinnon, elde ettiği dosyalar ile ilgili konuştu. Gary McKinnon, Uzay Savaş Gemisi dosyalarını açıkladı!

NASA’nın sistemlerine hacklemesi sonucunda, 10 yıl hapis cezası yiyen Gary McKinnon, yeni yaptığı bir röportaj ile elde ettiği ve tanık olduğu gizli NASA verileri ile ilgili çarpıcı detaylar paylaştı.
Gary McKinnon’un anlattıklarına göre NASA ve Birleşik Devletler Donanması, özel Uzay çalışmaları gerçekleştiriyor ve bu çalışmalar, çok ilginç detaylara sahip.
Gary McKinnon

NASA, Uzay Savaş Gemisi geliştiriyor!
NASA’nın sistemlerini hacklediği ve aylarca gizli bilgileri incelediğini söyleyen Gary McKinnon, söz konusu gizli dokümanlarda, çok farklı detaylara rastladığını açıkladı. NASA ve Birleşik Devletler Donanması ortaklığında gerçekleştirilen projelerin dokümanlarına rastladığını söyleyen Gary McKinnon, bu dokümanlar arasında, materyal transferi ve Uzay Savaş Gemileri ile ilgili bilgiler olduğunu vurguladı.

Söz konusu materyal transferi bilgileri, daha çok “ışınlanma” çalışmalarında da anılan bir tabirdi. Öte yandan bu materyal transferi çalışmalarının, söz konusu dokümanlarda uzay yolculuklarında kullanılması ile ilgili bilgilerin olması da, bu konuyu netleştiren cinsten…

Şu an için ne NASA ne de Birleşik Devletler Donanması tarafından, söz konusu iddialar ile ilgili bir açıklama veya yalanlama gelmedi. Ancak öyle görünüyor ki Gary McKinnon, eğer bu tip dokümanları NASA gizli dosyaları arasında bulabildiyse, herhangi bir yalanlamanın yeterli olmayacağı zannediliyor.İşte o röpörtajı;

Yorumlar

Popüler Yayınlar