Ücretsiz backlink veren siteler

ücretsiz backlink veren siteler
Sizlerle bedava backlink veren seo için gerekli siteleri paylaşacağım. Ücretsiz backlink elde edebileceğiz siteleri aşağıya yazıyorum. Sizlerin de var ise aşağıya yorum olarak yazarsanız herkes yararlanabilir.
1. DMOZ
Bu başvuracağınız ilk bağlantı noktası olmalı! Açık Dizin Projesi Web'deki en büyük ve en kapsamlı, insanlar tarafından düzenlenen dizindir. Dünyanın her tarafından katılımda bulunan geniş bir gönüllü editörler topluluğu tarafından inşa edilmiştir ve varlığı onlar tarafından sürdürülmektedir.
2. Google Places
Google Rehber'e kaydolmak için bir fiziksel adresiniz olmalıdır. Google Places (Google Rehber) sayfası ile sitenizin bir linkini ve iş ile ilgili diğer bilgiler ekleyebilirsiniz. Bu büyük ölçüde sıralamada yardımcı olacaktır. Emin olun size yorum yazan memnun müşteriler elde eder!
3. Yell
Yell.com parmaklarınızın ucunda adları, adresleri ve 2 milyondan fazla UK işletmelerin telefon numaralarını getirir. Size ihtiyacınız iş türüne uyan şirketler için sınıflamasına göre arama yapabilir veya bir şirket adı arayarak belirli bir şirketin ayrıntılı bilgi için bakabilirsiniz. Yell sitenize bir bağlantı dahil ücretsiz bir çok şey alabilirsiniz.
4. Google+
İşiniz için bir Google+ sayfası kurmak. link eklemek ve diğer işletmeler ve potansiyel müşteriler ile bağlayabilirsiniz.
5. Twitter
Twitter'da engelleri olmadan, anında fikir ve bilgi oluşturmak ve paylaşmanıza yardımcı olur. Ana sayfanızda görünecek sitenize bir bağlantı ekleyebilirsiniz.
6. Freeindex
İngiltere'nin en hızlı büyüyen iş rehberi. Ücretsiz sitenize bir bağlantı , ve resim eklemek, videolar, iş tanımı vb. FreeIndex tüketicilere derinlemesine bilgi sağlayarak işletmeler için satış fırsatı sağlayan bir İngiltere iş dizin. Her ay 1,5 milyon kişi tarafından ziyaret edilen, FreeIndex tüm Birleşik Krallık işletmelerin ürün ve hizmetlerini sergilemek için kapsamlı bir çevrimiçi profil oluşturmak için olanak sağlar. Bu profiller bir servis sağlayıcı seçerken bilinçli seçimler yapmak için tüketicilere yardımcı olur.
7. Facebook
İşiniz için bir Facebook sayfası oluşturun. Müşteriler ve Arkadaşlarınızdan beğeni alabilirsiniz. Sitenize bir bağlantı var ve birçok diğer şeyler yapabilirsiniz. Facebook'un misyonu insanlara paylaşma ve dünyayı daha açık ve bağlantılı hale getirmek için güç vermektir.
8. YouTube
YouTube, milyarlarca kullanıcının orijinal olarak oluşturulmuş videoları keşfetmesine, izlemesine ve paylaşmasına olanak vermektedir. YouTube tüm dünyadan kullanıcıların bağlanacağı, bilgi alacağı ve diğerlerine ilham vereceği bir forum sağlamakta ve orijinal içerik oluşturucular ile büyük veya küçük ölçekli reklamverenler için bir dağıtım platformu görevi görmektedir. Oradan sitenize başka bir bağlantı alabilirsiniz. Ayrıca bunu her videoda sitenize link ekleyebilirsiniz.
9. LinkedIn
Dünya çapındaki 200 ülke ve bölgede 250 milyon üyesiyle dünyanın en büyük profesyonel sosyal iletişim ağı olan LinkedIn'de bir profil mutlaka oluşturun. Sitenize bir bağlantı ekleyebilirsiniz.
İş tanımı, görüntü ve web sitesi linki gönderebilirsiniz. Yeniden yayınlama listelenme gerekiyor, eklediğiniz yayın 7-45 gün görünecektir (hangi şehirden bağlı olarak).
Ücretsiz backlinks için diğer yerler
Tüm listeleri alfabetik olarak sıralanmıştır. işinizi siteye sadece makul ilgiliyse kullanın.
10. WebWiki.com
11. Hotfrog
12. About.me
13. www.aboutus.org
14. www.markosweb.com/addsite
15. www.younoodle.com
16. www.pagesinventory.com
17. www.tuugo.co.uk
18. www.flickr.com
19. www.similarsitesearch.com
Arama kutusuna sitenizi yazın ve bir link ve sizinkine benzer sitelerin bir listesi ile oluşturulan bir sayfa olacak.
20. www.woorank.com/en/
Ayrıca web sitenizi optimize hakkında yararlı birçok bilgi verir.
21. www.abc-directory.com
22. www.qualidator.com
Sağdaki sütuna sitenizi girin ve sitenize bir bağlantı ile bir sayfa üretecek.

Website Galerileri

23. cmsdesigns.org/
24. www.cssbag.com/submit
25. www.statscrop.com
26. www.qirina.com/qirina.cx?a=add
27. uk.similarsites.com
28. pinterest.com
29. welovewp.com/
30. checker.monitorbacklinks.com/seo-tools/free-backlink-checker
31. www.imtalk.org

Yorumlar

Popüler Yayınlar